Ultieme bescherming houten elementen

2024-06-20

Hakron Houtbouw introduceert Defence Adhesive 200: het ultieme beschermende membraan voor houtbouw-elementen

Defence Adhesive 200
Wat is het? Afbeeldingen

Ultieme bescherming van houten bouwelementen

Defence Adhesive 200 is een zelfklevend en transparant membraan. Het biedt bescherming aan CLT- en HSB elementen tegen beschadigingen door belopen, schuren of vochtindringing tijdens transport en plaatsing. Eenvoudig aan te brengen, mede door de verwijderbare schutlaag. Biedt tot 12 weken gegarandeerde bescherming.

Extreem transparant
Eenmaal aangebracht, wordt Defence Adhesive 200 vrijwel onzichtbaar, waardoor poedertracermarkeringen en montagegaten op panelen goed zichtbaar blijven. Dit beschermende membraan beschermt hout zonder de hantering of werkzaamheden op de bouwplaats te belemmeren.

Waterdicht en antislip
De oppervlaktebehandeling maakt het membraan waterdicht. Het membraan is op de bouwplaats bestand tegen schuren en veilig om te belopen.

Bescherming 12 weken gegarandeerd 
Het zelfklevende oppervlak zorgt voor een snelle en gemakkelijke installatie. Een fout gemaakt? Geen probleem, het membraan kan moeiteloos opnieuw worden gepositioneerd tijdens het aanbrengen. De bescherming van de bouwelementen is gegarandeerd voor 12 weken.

Waterdicht en dampdoorlatend 
Dankzij de speciale polymeerbehandeling is Defence Adhesive 200 zowel waterdicht als luchtdicht, maar wel dampdoorlatend. Dit zorgt ervoor dat eventueel naar binnen gesijpeld water gemakkelijk opdroogt.